Hjulskifte & Däckhotell

 • Hjulskifte
 • Hjulskifte

  Hitta rätt däck i Varberg! Årstiderna växlar och däcken likaså. Hos oss på Bildepån i Varberg skiftar du dina däck snabbt och enkelt. Sommardäck såväl som vinterdäck. Här slipper du köer, du bokar en tid som passar din kalender.

  Men, inte nog med det; du kan även boka plats på Bildepåns Däckhotell! I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden. Vi gör en enklare tvätt på dem, kollar mönsterdjup och skick. Så när det är dags för skifte, är det en snabb affär!


  Däckskifte

  – med Carpaykort 250 kr

  – utan Carpaykort 300 kr


  Boka tid för hjulskifte

Nu introducerar vi Däckabonnemang

 • Däckhotell
 • Däckhotell

  Låt oss på Bildepån i Varberg ta hand om dina sommar- eller vinterhjul när du inte använder dem. Vi spolar av dina däck, kollar mönsterdjup och skick. I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden. Allt för att maximera däckens livslängd.


  Däckhotell

  – med CarPay (appen) 666 kr

  – med Carpaykort 740 kr

  – utan Carpaykort 840 kr

  Priserna gäller per säsong inklusive ett skifte.


  När det blir dags för hjulskifte bokar du enkelt en tid här
  Boka däckhotell

  Där kan du enkelt och lätt välja en tid som passar din kalender. Vi kontrollerar självklart dina däcks skick innan montering, för att du ska veta att du alltid kör på säkra däck. Vi gör en avspolning, kollar mönsterdjup och skick. Så när det är dags för skifte, är det en snabb affär!

 • Har du funderingar kring däckhotell eller önska boka in dina hjul hos oss gör du enkelt genom att kontakta oss på tel. 0340-50 40 99 eller [email protected] Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Bildepån

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Bildepån