Viktig information om coronaviruset
2020-03-23

Tryggt och säkert, utan att du låter dig begränsas

Just nu erbjuder vi kontaktfri service för din Ford, så du kan känna dig trygg att lämna in din bil hos oss. Att kunna serva och få sin bil reparerad är viktigt för din mobilitet. Vi erbjuder service och reparationer precis som vanligt, fast anpassat till rådande omständigheter. Med vår kontaktfria service kan du lämna och hämta upp din bil hos oss utan att besöka vår kundmottagning, vi i möter upp utanför. Vi försöker också att i möjligaste mån erbjuda hämta- och lämnaservice.

För att kommunicera använder vi vårt kontaktfria digitala kommunikationsverktyg Ford Video Check. Det innebär att vi skickar ett filmklipp till din mobil där vi redovisar vad vi åtgärdat och vad vi rekommenderar dig att tänka på eller åtgärda. Är du behov av en ersättningsbil så finns erbjudanden att boka .

Säker hantering av din bil

Vi arbetar alltid med högt ställda krav på hygien, säkerhet och renlighet. Både för din och för vår personals säkerhet. Vi utför följande hygien och säkerhetsrutiner:

- Vi använder sitt-, ratt- och växelspaksskydd

- Vi rengör utrustning regelbundet.

- Vi har rutiner för vår personal vad gäller rengöring och hygien.

- Vid återlämning av din bil så är alla kontaktytor är rengjorda med ett för uppgiften anpassat rengöringsmedel. Vi torkar alltid av och rengör ratt, växelspak, reglage och handtag osv.

Välkommen, vi ordnar med en lösning som passar dig.


Kontakta ossAktuella nyheter
Villkor Datasäkerhet Karriär